Dagens Rätt Serveras

Måndag – Fredag: 11.00-15.00

Mongolian barbecue serveras

Fre 17.00 – 22.00

Lör 17.00 – 22.00

Köket stängs 30 minuter innan stängningstid

Kom och njut av ett antal olika rätter som Du själv komponerar ihop. Den mongoliska BBQ buffé består av ett stort urval av kött, fågel, skaldjur och färska grönsaker och vegetariska rätter för alla smaker till högsta kvalité. Kombinera dessa med mongolisk kryddkonst och få sedan din mat tillagad av vår kock medan du ser på. För att nå den maximala matupplevelsen serverar vi även Sushi och till efterrätt får ni friterad banan med glass och du får en lyckad kulinarisk resa i det mongoliska köket.

169 :-/per person, 98 :-/barn

Lunch buffén serveras

Mån – Fre  11.00 – 15.00

Köket serverar maten fram tills 14.30

Prova vår lunch buffé som serveras till vardags. Med hjälp av kockens bästa val & rekommendation serverar vi ett buffébord med olika smakupplevelse från den asiatiska världen. Vi erbjuder en varierande lunchbuffé varje dag med många olika rätter att välja på. Lunchbuffén består av ett varierat utbud av kött-, fågel, fisk- och vegetariska rätter för alla smaker.  I lunchen ingår salladsbuffé, isvatten eller måltidsdryck samt kaffe.

80 :-/per person inkl, kaffe, måltidsdryck samt salladsbuffé

Lördagsbuffé serveras

Lördag 12.00 – 15.00

Under dagen på lördagar erbjuder vi en buffé med stor variation på varmrätter samt sallad, sushi och efterrätt. Rätterna består varierat av skaldjur, kyckling, fläsk, biff och vegetariska rätter.

89:- / per person inkl. kaffe & salladsbuffe